POČETNA PRETRAGA IZLOG KONTAKT
Bojanke Bojanke Bojanke Bojanke

Bojanke

 
JEZIČKI CENTAR EQUILIBRIO KIDS
NAZAD

POZADINA ZA VAŠU RADNU POVRŠINU
JEZIČKI CENTAR EQUILIBRIO KIDS
KURSEVI STRANIH JEZIKA ZA DECU OD 3 DO 14 GODINA

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS organizuje godišnje i polugodišnje kurseve engleskog i nemačkog jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 10 godina. U okviru našeg Jezičkog centra je i sektor EQUILIBRIO JUNIOR, namenjen starijim osnovcima uzrasta od 11 do 14 godina. Pored kurseva, u ponudi su letnji i zimski jezički kamp, koji se organizuju tokom letnjeg i zimskog raspusta.

Nastava je bogata dinamičnim, kreativno osmišljenim i kvalitetnim sadržajima, koji su u skladu sa uzrastom, predznanjem i interesovanjima polaznika. Mnoštvo jezičkih radionica, interaktivnih igara, video i audio materijala svakom detetu osigurava siguran i brz napredak u učenju izabranog stranog jezika.

Časovi se održavaju u savremeno opremljenom i inspirativno uređenom prostoru, u čak pet nastavnih centara EQUILIBRIO KIDS-a, na Novom Beogradu (Belville i Stari Merkator), Dorćolu, Vračaru i Učiteljskom naselju.

Nastava se izvodi isključivo na ciljnom stranom jeziku, što deci omogućava brzo i lako usvajanje potrebnih znanja, uz razvijanje svih jezičkih veština. Predavači su vrhunski diplomirani i master filolozi, ali i pedagozi sa dugogodišnjim iskustvom.

Dodatne informacije pročitajte na www.kursevizadecu.com

 

www.bojanke.com © 2004. - 2021.